POZVÁNKA NA PLES MĚSTA VELKÉ BÍTEŠE

15.12.2017

ples města_4_copyVážení spoluobčané,

dovolte mi, abych Vás tímto osobně co nejsrdečněji pozval na první velkou společenskou událost našeho města v letošním roce, a to již na V. ročník akce „PLES MĚSTA VELKÉ BÍTEŠE", který se bude konat v sobotu 20. ledna 2018 od 20.00 hodin v kulturním domě ve Velké Bíteši.
K poslechu i tanci Vám v hlavním sále zahraje pražské hudební těleso The PARTY BAND se svoji více než širokou nabídkou hitů všech hudebních žánrů z mezinárodních i českých hitů, nám určitě všem známým. V horním foyer pro příznivce cimbálu vystoupí cimbálová muzika SYLVÁN. Jako hosté plesu vystoupí LAS CHICAS CHECAS – FLAMENCO pod vedením Markéty Poláškové, „bítešská zpěvačka" Kateřina VRZALOVÁ a známý populární zpěvák JAKUB SMOLÍK. Celým večerem Vás již jako obvykle, provede známý moderátor Českého rozhlasu a prof. JAMU Karel HEGNER.

Tak jako tradičně na Vás bude čekat welcome drink, exklusivní tombola, cocktail bar a vína od vinařství Jan PLAČEK.
Ještě jednou mi dovolte Vás všechny pozvat „nejen" na taneční parket kulturního domu a popřát Vám všem skvělou zábavu, ale především prožít příjemný večer se svými rodinnými přáteli nebo se svými blízkými známými.

Tomáš Jelínek, ředitel Klubu kultury

ples městaplakát