OLYMPIC PŘEMOHL VELKOU BÍTEŠ

24.11.2017

olympic 2017_11_50_webAgentura VM ART Production s.r.o. ve spolupráci s Klubem kultury Města Velké Bíteše uspořádala koncert jedinečné skupiny „OLYMPIC – PERMANENTNÍ TOUR 2017". Ve středu 22. listopadu v 19.00 hodin se sál kulturního domu ve Velké Bíteši zaplnil příznivci skupiny, aby si naživo poslechli tuto „legendu", která u nás koncertuje podruhé. Celá kapela OLYMPIC včele s Petrem Jandou vytvořili spolu s přes 450 fanoušky neskutečnou atmosféru koncertu od začátku až do konce.

Zazněly největší hity skupiny např. „Dej mi víc své lásky; Želva; Snad jsem to zavinil, já; Jako za mlada; Dávno; Jednou; Bonsoir mademoiselle parisale", ale i písně nové.
Jestli náhodou nezpíval Petr Janda s kapelou, zpívalo za něj celé publikum. I když byl koncert „na sezení", ke konci se už i tancovalo přímo pod pódiem.
Na závěr úžasného koncertu, kdy zazněla píseň „Jasná zpráva" aplaudovalo kapele OLYMPIC celé publikum ve stoje a tzv. „Standing" byl celkem dvakrát.
Na konci dvouhodinového koncertu byla se všemi členy skupiny OLYMPIC krátká autogramiáda. Kdo chtěl, mohl získat podpis na plakát, do památníku nebo CD, DVD, zakoupeném přímo na místě, nebo se s členy kapely vyfotit a mít jedinečnou vzpomínku na tento báječný koncert.

Klub kultury Velká Bíteš